Onze kapsalon in Rosmalen zorgt goed voor uw haar

Knippen
Zoals bij iedere kapsalon kunt u zich bij ons laten knippen. Welke haarstijl u ook heeft, ons enthousiast en ervaren team zorgt ervoor dat u weer helemaal goed voor de dag komt. Heeft u een feest of misschien een belangrijke sollicitatie? Onze kapsalon te Rosmalen voorziet u van een stijlvol kapsel waarmee u met opgeheven hoofd de wereld tegemoet gaat. Een goede coupe zorgt voor zelfvertrouwen. Dit geldt vaak voor dames, maar is ook voor heren een belangrijk punt van aandacht. Gun uzelf een kapsel waar u zich prettig en zelfverzekerd bij voelt. Kortom: kom een keer langs voor een goede knipbeurt. U zult versteld staan van het resultaat. En wij hebben al mogelijkheden vanaf zeer scherpe prijzen.

Wassen en kleuringen
Is uw haar toe aan een goede wasbeurt? Dan kunt u vrijwel direct bij ons terecht. Haar moet goed verzorgd worden, en wij hebben de producten waar uw haar weer stevig en gezond van wordt. Uiteraard voor dames, maar ook voor heren zijn er tal van mogelijkheden. Dit geldt ook voor de diverse kleuringen die wij voor u hebben. Elke kleur die u zich maar kunt voorstellen kunnen wij voor u aanbrengen. Het geeft uw haar weer glans, maakt het zacht en geeft het een gezond uiterlijk. Doordat wij producten gebruiken die ook nog een verzorgende werking hebben, werkt een kleuring dubbel positief. Neem Contact op voor meer informatie.

Haarproducten
Naast onze persoonlijke haarverzorging hebben wij tal van exclusieve haarproducten van het merk Goldwell. Zo kunt u thuis de verzorging voortzetten. Ons team geeft u graag advies over de afzonderlijke producten. Wilt u hier meer over weten, dan raden wij u aan Contact met ons op te nemen.

Extensions
Wilt u uw haar verlengen met echt en prachtig haar? Dan hebben wij de extensions voor u. Niet van uw eigen haar te onderscheiden en met langdurig resultaat. Wij plaatsen de extensions van het merk Balmain en kunnen deze periodiek voor u onderhouden of vervangen. Het is een populaire manier om uw haar meer volume te geven, en het staat gewoon heel erg mooi.

SERIOXYL, de oplossing tegen dunner wordend haar
Na 25 jaar intensief onderzoek en expertise komen de laboratoria van L’Oreal met een optimale oplossing tegen dunner wordend haar: SERIOXYL, een uniek en hoog geconcentreerde formule die het haar vanaf de hoofdhuid tot aan de punten op effectieve wijze zichtbaar voller maakt. SERIOXYL is zowel geschikt voor mannen als vrouwen.

Het team van Haarmode Peter van Wanrooy helpt u dankzij SERIOXYL graag met het aanpakken van alle tekenen van dunner wordend haar.

Contact

Haarmode Peter van Wanrooy
Striensestraat 15
5241 AW Rosmalen
Telefoon: 073 5219977

Parkeren in de Striensestraat is geen enkel probleem; wij hebben voldoende parkeergelegenheid naast onze salon.

Kapper Rosmalen

Kapper Rosmalen

Like onze Facebook page!

Afspraak maken

Bel ons voor een afspraak

073 5219977

google

Openingstijden

Inschrijven nieuwsbrief