Onze kapper in Rosmalen heeft een team enthousiaste specialisten

Ervaring
Het team van onze kapper in Rosmalen heeft jarenlange ervaring. Wij zien ervaring als kennis. In de jaren dat ons team actief is, hebben onze kappers en kapsters zoveel verschillende haarstijlen onder hun capabele vingers gehad dat er nauwelijks verrassingen meer zijn. Wat overigens niet betekent dat zij het werk eentonig vinden. Zij passen de ervaring op dynamische wijze toe op het haar hun klanten. Met fantastisch resultaat.

Trainingstrajecten
Wij geloven heel erg in het blijven verfijnen en trainen van de vaardigheden. Als kapper investeren wij dan ook intensief in diverse trainingstrajecten waar ons team leert wat de laatste technieken en nieuwste materialen zijn. Door deze educatieve trainingen is het team op de hoogte van alle recente ontwikkelingen op het kappersgebied. Deze opgedane kennis kunnen zij vervolgens toepassen op u als klant.

Betrokken
Ons team is betrokken. Dit betekent dat zij eerst duidelijk met u uw wensen bespreken. Pas als er duidelijkheid is over uw verwachtingen en eisen gaan zij aan de slag. Hierdoor weet u zeker dat u weggaat met het kapsel van uw keuze. Dat lijkt logisch, maar dat is het niet altijd. De betrokkenheid zult u ook zien in het sociale gemak dat iedereen in ons team heeft. Een gezellig praatje ontspant u tijdens het knippen. Het hoeft natuurlijk niet, maar het mag altijd.

Contact

Haarmode Peter van Wanrooy
Striensestraat 15
5241 AW Rosmalen
Telefoon: 073 5219977

Parkeren in de Striensestraat is geen enkel probleem; wij hebben voldoende parkeergelegenheid naast onze salon.


Kapper Rosmalen

Like onze Facebook page!

Afspraak maken

Bel ons voor een afspraak

073 5219977

google

Openingstijden

Inschrijven nieuwsbrief